6 Temmuz 2012 Cuma

Minik Gamzeler..Bir Gülümseme, Bin Umut...






"Sevgili dostlar; 

Hiç bir dernek, vakıf veya partiye bağlılığımız olmadan, sadece hayırseverler olarak 2008 senesinden itibaren bayram öncesinde ihtiyacı olan çocukları araştırıp, kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Herhangi bir kuruluşa bağlılığımız olmaması sebebiyle nakit para kabul etmiyoruz. Bayram öncesinde yavrularımızın isimlerinin yazılı olduğu listeler hazırlıyor ve bu listeleri sosyal paylaşım siteleri üzerinde oluşturduğumuz etkinlik sayfamızda yayınlıyoruz. 
Daha sonra siz yardımsever kardeşlerimiz, ihtiyaçlarını üstlenmek istediğiniz yavrumuzun ismini bizlere aktarıyorsunuz. Biz de yavrumuzun isminin karşısına sizin isminizi yazıyoruz ve o miniğimizin ihtiyaçları artık tarafınızdan karşılanıyor. Standart olması açısından belirlediğimiz ihtiyaçları “ihtiyaç listesi” olarak duyuruyor ve sizden o listedeki ihtiyaçları temin etmenizi rica ediyoruz. Temin ettiğiniz giysileri bize kargo ile aktarıyorsunuz. Gelen kargoları düzenliyor ve etkinlik gününe hazır hale getiriyoruz. Etkinlik gününde ise etkinliğe davet ettiğimiz ihtiyaç sahibi miniklerimize, almış olduğunuz kıyafetleri giydiriyor ve hediyelerinizi teslim ediyoruz. İsterseniz etkinlik günü sizde katılıp, üstlenmiş olduğunuz miniğimize kıyafetlerini kendiniz giydirebilirsiniz.

Sizde böyle bir hayra katılmak istemez misiniz ? Eğer ki "Bende varım!" diyorsanız...

Öyleyse ; HAYDİ BİR MİNİĞİN YANAĞINDA GAMZE OLMAYA! İlk adımı sayfamızı beğenerek atabilirsiniz. Düzenleyeceğimiz tüm etkinlikler sayfamız üzerinden duyurulacaktır. 

Sevgiyle kalın..."




Diyor Minik Gamzelerin kurucuları...Sizler de  sayfalarına gittiğinizde ne kadar güzel bir iş yaptıklarını, hayra vesile olduklarını anlayacaksınız benim gibi...





o kadar güzel bir iş çıkartmışlar ki...

o kadar duygulandım ki...

Hiç bir şey talep etmeden, sadece bir gülümseme olsun o yüzlerde diye bir şeyler yapmaya çalışmak bana göre dünyanın en güzel duygusu...

Zaten bizler elimizdekini paylaşsak, gösterişe kaçmasak, yardımcı olmaya çalışsak dünya üzerinde fakir kalmazdı.





Ne kadar umur verici ve sevindirici değil mi? Sizler de fotoğraflara baktığınızda işlerini nasıl da titizlikle yaptıklarını göreceksiniz.



adreslerinden takip edebilirsiniz.

Çok yakınlarda da bayramlaşma etkinlikleri var . Belki sizler de bir miniğin yanağında gamze olmak istersiniz.


Çok sevgilerimle:)))

10 yorum:

  1. Çocukların gülümsemesi kadar güzel birşey yok hayatta.Allah yardımlarınızı kabul etsin..

    YanıtlaSil
  2. NE GÜZEL PROJELER BUNLAR,HAYIR GİBİSİ MUTLU ETMEK GİBİSİ VARMI?İLK FIRSATTA VERDİĞİN LİNKLERE GÖZ ATACAĞIM..

    YanıtlaSil
  3. Canımmmm seni seviyordum şimdi daha çokkk seviyorum:)))Dünyada bir çocuğu sevindirmekten daha güzel ne olabilir.Ne kadar hayırlı ve ulvi bir görev üstlenmişsiniz tebrik ederim.Hemen linklere bakıyorum öptüm...

    YanıtlaSil
  4. Şimdi canım bu çok hayırlı çok güzel bir iş. Ancak benim tam anlamı ile miydemi bulandıran ne biliyor musun ? Bu yardımlar ardından çocukların ellerinde yapılan yardımlarla poz poz fotoğraflarının çekilmesi ..

    Neyse , onların küçücük kalplerini karşılıksızca sevindirenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun , hayırlı geceler ..

    http://rimellikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım miden hiç bulanmasın.Artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki bazı insanlar bir yere yardım etiklerinde yardımlarının ulaştığını gözleriyle görmek istiyorlar. Haklılar çünkü dolandırılmış olmak istemiyorlar. Ve ya gerçekten yerine ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorlar:) Onun için çekilir böyle fotolar bu gösteriş değil yardımınızı ulaştırdık fotoları :)

      Sil
    2. O konuda tamamen haklısın canım , kullanılmışlık hissi çok kötü kanıt görmek herpimizin içerisindeki bir duygu :)

      Sil
  5. DERYAMA KATILIYORUM.
    NERELERDESİN ŞEKER...

    YanıtlaSil
  6. sevgili çiçeklendim, buradayım, merak edilecek birşey yok çok şükür...Tatil için Türkiye ve evle ilgili işler derken, zaman geçmiş...merak edilmek çok hoşuma gitti ayrıca çok teşekkür ederim ama sen de yazmamışsın, hadi durma :))

    YanıtlaSil
  7. GELDİM CANIM..
    YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM..

    YanıtlaSil